Leefbeton

Leefbeton is een materiaal dat u kan gebruiken in de woonkamer, keuken, badkamer, douche, garage, kantoor, ... Zelfs op de trap.

keuken leefbeton decostuc stuc deco

Wat is leefbeton?

Leefbeton, ook wel Deco Stuc genoemd, is een hoogwaardige, decoratieve stuc toepasbaar op vloeren, wanden en werkbladen (keuken, badkamer). Leefbeton laat toe bepaalde kleurnuances te creëren zoals bij tadelakt. Het uitzicht kan variëren van een ruwe, genuanceerde stuc tot een egale, glanzende tadelakt look. Zo verkrijgt u al een tadelakt look in 2 lagen én voor minder dan de helft van de prijs. 

Milieuvriendelijk 

Op bijna elke stevige ondergrond in goede staat, zoals bezetting, chape, beton, tegels, hout, ... kan leefbeton toegepast worden. Leefbeton is in het bijzonder geschikt voor renovaties van badkamers en oude tegelvloeren.

Leefbeton kan rechtstreeks op tegels toegepast worden in minimale laagdiktes (in totaal 1.5 - 2 mm), dat bespaart u veel tijd, stof en kosten. Geen breekwerk, geen stof, geen deuren aanpassen, sluit perfect aan bij bestaand sanitair, ... toepasbaar op vloeren, wanden en meubeldelen zoals tafels, wasbakken, douchebakken, aanrechten , ... Alleen maar voordelen! 


Kleurmogelijkheden

In samenspraak met enkele externe adviseurs is er een kleurenpalet samengesteld voor leefbeton. Die externe adviseurs zijn trendsetters in hun vakgebied. Samen met hen ontwikkelden we een uitgebreid kleurengamma.


Wil u graag eens samenzitten om de mogelijkheden te bespreken? Dat kan, maak vrijblijvend een afspraak.

Weet u al perfect wat u wil? Vraag dan een offerte aan!

GRATIS OFFERTE